Trauma heling en paranormale gaves 256s

Trauma heling -Activeer meer van je hersencapaciteiten
Verhoog paranormale interpretaties

Deze tool kan paranormale vermogens vergroten of kan helpen bij het ondersteunen van kijken op afstand. De New Dimension Rings zijn geavanceerde Light-Life Tools en we raden ze alleen aan voor genezende professionals.

Een Lost Cubit New Dimension Light-Life Tensor Ring - ½ Cubit, verzilverd meet ongeveer 7,62 cm en maakt gebruik van twee dubbel gedraaide koperen draden die zijn bedekt met zilver en goud, die vervolgens om elkaar worden gewikkeld.

Als de Lost Cubit New Dimension Ring niet wordt gebruikt voor paranormale metingen of kijken op afstand, is hij een metafysische krachtpatser die je helpt bij het opruimen van trauma's uit het verleden of pijn die je niet langer dient.

Slim stelde voor om de Sacred Cubit of de Lost Cubit New Dimension-ringen in één keer te gebruiken. Hij raadde het combineren van aparte ringen van de Sacred en Lost Cubit New Dimensions-ringen af.

Artikelcode: 256S

Als je nog niet eerder met een van de Light-Life Tools hebt gewerkt, raden we je aan om eerst vertrouwd te raken met onze standaard Sacred Cubit of Lost Cubit Rings. 


349,00 €