ALGEMENE VOORWAARDEN

Disclaimer:

LEES DE VOLGENDE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DEZE WEBSITE GEBRUIKT.

Alle gebruikers van deze site gaan ermee akkoord dat de toegang tot en het gebruik van deze site onderworpen zijn aan de volgende voorwaarden en bepalingen en andere toepasselijke wetten. Als u niet akkoord gaat met deze algemene voorwaarden, gelieve deze site dan niet te gebruiken.

Retourneren en ruilen
Wij houden van onze producten! Wij hopen dat u dat ook doet. We willen dat u volledig tevreden bent met elk Light-Life®-gereedschap dat u bij Light-Life Technology Belgium koopt. Houd er rekening mee dat de Light-Life®-tools ervaringsgericht van aard zijn en dat elke persoon ze anders kan ervaren. Neem vóór het retourneren of ruilen contact op met de klantenservice via info@natural-beauty-and-balance.be

Hoe lang kan ik mijn aankoop evalueren?

We begrijpen dat het een klant soms een paar weken kost om kennis te maken met hun nieuwe Light-Life® Tools; daarom bieden we een genereus retourbeleid. Retourzendingen binnen 30 dagen na ontvangst worden omgeruild of volledig terugbetaald (minus de oorspronkelijke verzendkosten), zonder vragen te stellen. Het artikel moet in onbeschadigde, verkoopbare staat en goed verpakt zijn, zodat het niet beschadigd raakt bij de retourzending.


Zijn een van onze producten niet-retourneerbaar?
Een eerlijk retourbeleid zorgt ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen bij hun aankopen en bij het bedrijf. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat alle producten veilig geretourneerd kunnen worden. Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle producten kunnen worden geretourneerd. Alle op maat gemaakte artikelen en mediaproducten, inclusief boeken, cd's en dvd's, en digitale bestanden kunnen niet worden terug gezonden en niet worden gerestitueerd.

Hoe ontvang ik mijn terugbetaling?
Klanten die een artikel binnen 30 dagen retourneren, worden terugbetaald via dezelfde betaalmethode die ze voor de aankoop hebben gebruikt: cheque, creditcard of winkeltegoed. De oorspronkelijke verzendkosten worden niet gecrediteerd of terugbetaald.
Voor alle Harmonizers, hangers en andere sieraden, ongeacht de retourdatum, wordt 15% herbevoorrading in rekening gebracht op onze verkoopprijs.
Voor alle artikelen die na 30 dagen worden geretourneerd, rekenen we 15% herbevoorradingskosten op onze verkoopprijs. De oorspronkelijke verzendkosten worden niet gecrediteerd of terugbetaald, en er worden geen contante terugbetalingen gegeven, alleen winkeltegoed. Neem voordat je een artikel retourneert contact op met onze klantenservice via info@natural-beauty-and-balance.be om een ​​retourautorisatie te krijgen. Klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten bij het retourneren.

Wat als ik een verkeerd/beschadigd artikel heb ontvangen?
Als je een onjuist artikel of artikel met visuele gebreken hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice om een ​​retourautorisatie te krijgen. We sturen je een gefrankeerd retourlabel en een vervangend artikel.
Waar stuur ik mijn retour naartoe?
Light-Life Technology Belgium, Natural Beauty & Balance, Hulsbeekstraat 120, 3450 Geetbets

Als je vragen hebt over ons retourbeleid, stuur dan een e-mail naar info@natural-beauty-and-balance.be.

De volledige inhoud op deze site, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen of code, is auteursrechtelijk beschermd als een collectief werk onder de Verenigde Staten en andere auteursrechtwetten, en is eigendom van Light-Life Technology . Het collectieve werk omvat werken die in licentie zijn gegeven aan IX-EL, Inc., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. Er wordt toestemming verleend om delen van deze site elektronisch te kopiëren en af ​​te drukken met als enig doel een bestelling te plaatsen of producten te kopen. U mag delen van het materiaal uit de verschillende delen van de site alleen voor uw eigen niet-commercieel gebruik weergeven en, behoudens uitdrukkelijke beperkingen of beperkingen met betrekking tot specifiek materiaal, downloaden of afdrukken, of om een ​​bestelling te plaatsen bij Light-Life Technology Belgium, of om producten aan te schaffen. Elk ander gebruik, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de reproductie, distributie, weergave of verzending van de inhoud van deze site is strikt verboden, tenzij uitdrukkelijk toegestaan. U stemt er verder mee in geen eigendomsvermeldingen van materiaal gedownload van de site te wijzigen of te verwijderen.

Handelsmerken
Alle handelsmerken, dienstmerken en namen van Light-Life Technology die op de site worden gebruikt, zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken.

Garantieverklaring
Deze site en de materialen en producten op deze site worden geleverd "zoals ze zijn" en zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. Voor zover toegestaan ​​volgens de toepasselijke wetgeving, wijst Light-Life Technology alle garanties af, expliciet of impliciet, inclusief, maar niet beperkt tot, impliciete garanties van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk. Light-Life Technology verklaart of garandeert niet dat de functies op de site ononderbroken of foutloos zullen zijn, dat de defecten zullen worden gecorrigeerd, of dat deze site of de server die de site beschikbaar maakt vrij zijn van virussen of andere schadelijke componenten. Light-Life Technology geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot het gebruik van de materialen op deze site in termen van correctheid, nauwkeurigheid, geschiktheid, bruikbaarheid, tijdigheid, betrouwbaarheid of anderszins. Sommige staten staan ​​geen beperkingen of uitsluitingen van garanties toe, dus de bovenstaande beperkingen zijn mogelijk niet op u van toepassing.

Beperking van de aansprakelijkheid
Light-Life Technology is niet aansprakelijk voor enige speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik of het onvermogen om de materialen op deze site of de prestaties van de producten te gebruiken, zelfs als Inc. geïnformeerd zijn over de mogelijkheid van dergelijke schade. Toepasselijke wetgeving staat de beperking van uitsluiting van aansprakelijkheid of incidentele of gevolgschade mogelijk niet toe, dus de bovenstaande beperking of uitsluiting is mogelijk niet op u van toepassing.

Typografische fouten
In het geval dat een product van Light-Life Technology ten onrechte wordt vermeld voor een onjuiste prijs, behoudt Light-Life Technology zich het recht voor om bestellingen die zijn geplaatst voor een product dat tegen de onjuiste prijs is vermeld, te weigeren of te annuleren. Light-Life Technology behoudt zich het recht om dergelijke bestellingen te weigeren of te annuleren, ongeacht of de bestelling is bevestigd en uw creditcard belast is. Als uw creditcard al in rekening is gebracht voor de aankoop en uw bestelling is geannuleerd, zal Light-Life Technology een tegoed op uw creditcardrekening verstrekken voor het bedrag van de onjuiste prijs.