Contactformulier Light-Life Technology

Heb je een vraag, idee,... stel ze dan via dit contactformulier? 

Via de webshop kan je voorlopig al bestellen en betalen via overschrijving.  

CONTACTEER ONS

Light-Life Technology Belgium
Natural Beauty & Balance

Adres:
Felix Moonsstraat 31, 3290 Diest

Telefoon:
0032 485 123 640

Facebook:
https://www.facebook.com/Natural.Beauty.and.Balance

E-mailadres:
info@lightlifetechnology.be

Kantooruren:
 Ma - Vrij: 9:30 - 18.00
Zaterdag: 9:30 - 13.00
Zondag: Gesloten

Workshop Light-Life Tools

Donderdag 7 oktober 2021 van 19u30 tot 21u30 live € 25

Donderdag 21 oktober 2021 van 20u tot 21u online 15 €

Light-Life-technologie gebruikt Heilige geometrie uit de oudheid om harmonische energievelden op te wekken. Door jezelf en/of je omgeving bloot te stellen aan tools die deze harmonische frequenties uitzenden, kan verstoring verbeterd of opgeheven worden.


Denken we hierbij aan 5G, elektrosmog, chemtrails, wifi, straling, lucht- en watervervuiling, droogtes, stormen, allergieën maar ook belastende, pijnlijke of negatieve energieën in jezelf of van anderen. De Light-Life tools zijn reeds jaren bekend in Amerika en talrijke getuigenissen bewijzen de krachtige werking ervan. Help jezelf, je omgeving en de aarde om naar een energieke en vitalere frequentie te evolueren. Een nieuwe matrix als het ware.

Tijdens deze workshop, kom je alles te weten over hoe de Light-Life tools werken en hoe deze een krachtige positieve impact op zowel je fysieke, mentale en energetische lichaam kunnen hebben. Deze tools zijn ook ideaal voor therapeuten en coachen, aangezien ze snellere en intensere resultaten boeken.


Als je werkelijk een verschil wil maken in je directe omgeving wat betreft het milieu (fysiek, energetisch) dan wil je zeker meer weten over de harmonizers. Dit zijn werkelijk scheppingstools en hebben bijzondere resultaten bij droogtes, stormen, burenruzies, gsm masten, blaffende honden en meer.

Ook ideaal te gebruiken om een matrix van eenheidsbewustzijn en liefde mee op te zetten.

Tijdens de live workshop gaan we ook voelen hoe de tools op je inwerken en hoe je ze kan gebruiken om meer in harmonie en liefde te leven.

Deelname staat pas vast na betaling op reknr BE60 7785 9798 7170 met vermelding naam, datum en workshop.  En of je live of online meedoet

Meld je op deze pagina aan, via het contactformulier.