Gebruik info


Op deze pagina vind je informatie over de oprichter en werking van de Light-Life Tools:

 • De oprichter Slim Spurling

 • De intentie van de Light-Life Tools

 • Materialen

 • Afmetingen

 • Light-Life Tensor ringen

 • Acu-Vac Spoelen

 • Feedbackloops

 • Energy Harmonizers

 • Juwelen en hangers

 • Ander Light-Life Tools


Light-Life Tools : De oprichter Slim Spurling (1938-2007)


Slim SpurlingLight-Life Energy Tools - precies het juiste gereedschap voor onze moderne tijd. Tegenwoordig denken steeds meer mensen na over gezondheid en het belang ervan. Gezondheid staat synoniem voor welzijn. Een gezonde levensstijl wordt als een topprioriteit beschouwd. Het is diep geworteld in de tradities van vele culturen.

Wat is de bedoeling achter Light-Life Energy Tools?

In harmonie en balans leven en kalm blijven te midden van chaos. Daarom zijn de twee termen ook nauw verwant. Want wie zijn leven op veel vlakken in evenwicht brengt, heeft de beste voorwaarden voor een geestelijk welzijn en lichamelijke gezondheid.

In het digitale tijdperk, waarin dingen sneller moeten en de eisen toenemen, zal het niet eenvoudiger zijn om een ​​gezonde balans tussen spanning en ontspanning in het leven te brengen.

Daarom is het des te belangrijker om een ​​harmonieuze relatie te hebben in partnerschap en gezin, werk en werk en in een persoonlijk netwerk van vrienden, vrije tijd en sociale contacten. Want uit deze gebieden halen we kracht en energie voor gezondheid en welzijn.

Wat is de basis van de Light-Life Energy Tools?

De eerste generatie Light-Life Tools is gebaseerd op de zogenaamde Egyptische of Sacred Cubit-maat. Deze lengte maat werd ontdekt tijdens onderzoeken en metingen in de koningskamer van de Grote Piramide van Gizeh, uitgehouwen in een grote steen.

De Light-Life-ringen zouden daarom kunnen worden omschreven als dubbel getwiste ringantennes. Het cilindrische lichtveld dat door de ringen wordt uitgezonden, is aan beide zijden rechtsom en dus positief. Bovendien beginnen de buitenste elektronenschillen van de atomen te oscilleren. Wanneer de buitenste elektronenschillen terugzwaaien, worden fotonen (lichtdeeltjes) uitgezonden. Alles wat in het lichtveld van de ringen wordt gebracht, wordt geladen met lichtenergie.

Volgens de huidige stand van het onderzoek is het biofotonengehalte van voedsel of het lichaam bepalend voor de gezondheid.


Materialen

We maken onze Light-Life Tools van koper, daarna worden ze verguld met zilver en 24-karaats goud. Op verzoek vervaardigen wij ook Light-Life Tools in sterling zilver. Bovendien zijn subtiele audiofrequenties waarvan bekend is dat ze gezondheid bevorderende effecten en andere gunstige eigenschappen produceren, ingebed in al onze tools terwijl ze worden gemaakt.

Koper: Koper is een metaal dat, volgens Slim Spurling, het vermogen heeft om kosmische energie om te zetten in levenskrachtenergie. Zijn natuurlijke neiging om met de leeftijd te oxideren, verhoogt geleidelijk zijn kracht.

Verkoperd met edele metalen: onze vergulde Light-Life Tools beginnen met koper, zijn verguld met een laag zilver en een laag 24-karaats goud. De 24-karaats vergulding voegt een hogere frequentie toe vanwege de structuur van het atoom in het kristal terwijl het op de gereedschappen wordt aangebracht. De verzilverde Light-Life Tools beginnen met koper, zijn verguld met één laag zilver en 24K goud en eindigen met zilver. Al onze Energy Harmonizers en hangers hebben acht afwisselende lagen wanneer de buitenste laag 24-karaats goud is en negen lagen wanneer de buitenste laag zilver is. De reden voor de meerlaagse opbouw is dat het een thermokoppeleffect creëert, waarbij een kleine spanning wordt gegenereerd die onmiddellijk wordt omgezet in een elektrische stroom (gemeten in stroomsterkte) om het energieveld van het gereedschap te vergroten.

Kralen: Volgens uitvinder Nikola Tesla zijn bollen versterkers, dus besloot Slim om kralen aan sommige gereedschappen toe te voegen om hun gunstige effecten te versterken. Hoe meer kralen een gereedschap heeft, hoe sterker het effect. Gereedschappen met kralen hebben een sterker, dichter tensorveld - de kralen geven de ringen in wezen "meer pk's". (OPMERKING: Light-Life Tensorringen zonder kralen worden voornamelijk gebruikt in buitentoepassingen, over irrigatiesystemen, over slimme meters, en ook om op te zitten tijdens lange uren reizen om vermoeidheid en stijfheid te verminderen).

Heavy Gauge Copper: Voor onze Light-Life Heavy Tools zijn geen zilveren of gouden kralen nodig omdat het zware koper een sterker spanningsveld creëert dan de standaard ringen met kralen, wat een snellere gezondheidsverbetering kan bevorderen.

Sterling Zilver: Zilver is een superieure elektrische geleider die grotere spanningen en stromen in elektrische circuits aankan. De sterling zilveren gereedschappen lijken op een iets ander subtiel niveau te werken en lijken door een hogere frequentie soepeler en sneller te werken. Als u nog nooit met Light-Life Tools hebt gewerkt, betekent "soepeler en sneller" misschien niets voor u - deze verklaring kwam van beoefenaars die al langere tijd met de koperen gereedschappen hebben gewerkt. Ze verkiezen nu de sterling zilveren gereedschappen boven de koperen.

Sterling verzilverd met 24-karaats goud (op aanvraag): Net als bij koper voegt 24-karaats goud een hogere frequentie toe vanwege de structuur van het 24-karaats goudatoom in het kristal zoals het wordt toegepast op de gereedschappen.


Afmetingen

De Light-Life Tools worden vervaardigd in drie verschillende elmetingen op basis van heilige geometrie. Ze omvatten Sacred Cubit, Lost Cubit en Empowerment Cubit. Hoe groter de eenheid - hoe groter het resulterende energieveld. We produceren de Light-Life Tools ook in verschillende draaddiktes.

Sacred Cubit (Heilige El): De lengte van de heilige el was de eerste maat die werd gebruikt bij de constructie van de Light-Life Tools. Het is ontleend aan de Grote Piramide in Egypte. De heilige maateenheid was gegraveerd in steen, net boven de ingang van de Koning's Kamer, net 72,1 inch boven de vloer van de Koningskamer. Deze heilige lengte wordt overal in de piramide gebruikt en is een standaard maateenheid, zoals een voet of een yard. Het komt overeen met 20,6 inch en heeft een natuurlijke resonantiefrequentie van 144 MHz, wat de harmonische vibratie van lichtsnelheid is. De sacred cubit lijkt het sterkst te werken op het fysieke niveau.

Lost Cubit: In 2000 ontdekte onderzoeker en uitvinder Hans Becker de Lost Cubit-lengte, die datzelfde jaar werd toegevoegd aan de metingen van de Light-Life Tools. Deze meeteenheid is iets groter dan de Heilige El en heeft een natuurlijke resonantiefrequentie van 177 MHz (sneller dan de lichtsnelheid). De 177MHz correspondeert met de frequentie van ons DNA, waardoor DNA herstel bereikt kan worden. De Lost Cubit werkt het krachtigst op mentale, emotionele onbalansen en verstoringen in de aura.

Empowerment Cubit: In 2011 werd na uitgebreid onderzoek en evaluatie een nieuwe el toegevoegd aan de line-up van Light-Life Tools. Het is de laatste schakel in de drie-eenheid van elmetingen (Heilig, Verloren en Empowerment).

Light-Life Tensor-ringen

In 1991 had Slim Spurling - onderzoeker, kunstenaar en uitvinder een tool ontwikkeld dat nu bekend staat als de Light-Life Tensor Ring.

Zijn reis begon halverwege de jaren tachtig, toen hij subtiele energiefenomenen en aanverwante technologieën begon te bestuderen, waaronder het werk van Wilhelm Reich (bekend om zijn onderzoek naar orgonenergie) en Nikola Tesla (uitvinder van de Tesla-spoel). Slim bestudeerde ook het werk dat in de jaren vijftig werd gedaan door John Archibald Wheeler, die had ontdekt dat wanneer de uiteinden van een stuk draad in een lus worden samengevoegd, er een energieveld wordt gevormd. Wheeler noemde dit fenomeen een tensor. Op het moment dat Wheeler in 1957 schreef, was er geen bekende toepassing voor de tensor, behalve als een wiskundige theorie.

Slim Spurling, Bill Reid en anderen ontdekten meerdere toepassingen voor het tensor-energieveld. Slim's eerste Light-Life Tensor Ring werd het prototype voor Light-Life tensortechnologie. Tensortechnologie creëert energievelden en verheft op hun beurt de omliggende energievelden naar een hogere trilling. De frequentie- en energievelden die door de tensorringen worden gegenereerd, resoneren op het scheppingsniveau van energie. De tensorringen brengen heilzame levenskrachtenergie naar alles in hun velden. De Light-Life Tensor Rings zijn supergeleiders bij kamertemperatuur en produceren positieve subtiele energie-effecten. Dit is geverifieerd door laboratoria en een aantal verschillende wetenschappers.

Wanneer u Light-Life Tensor Rings gebruikt om de trillingsfrequentie van energie in en rond uw lichaam te verhogen, bevordert u gezondheid, welzijn en balans. U kunt deze technologie ook gebruiken om ongemak en stress te verminderen, het herstelproces te versnellen, de effecten van schadelijke elektromagnetische velden (EMV's) te verminderen, vermoeidheid te bestrijden, allergiesymptomen te verlichten, de smaak te verbeteren en water op te laden voor drink- en waterplanten.

Het is zelfs bekend dat de Light-Life Tensor Rings een diepgaand effect op water hebben. Het uitgestraalde lichtveld verleent water "levendheid", wat uw levenskracht kan versterken wanneer het wordt geconsumeerd. Het wordt ook gebruikt om planten en dieren te voeden. Planten bloeien, met minder ongedierte.

We raden aan je intuïtie te gebruiken voor de beste manier om onze Light-Life Tensor Rings te gebruiken, dus hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

 • Ga tijdens je werkdag op een ring zitten om vermoeidheid te verminderen en gefocust te blijven
 • Ga op een ring in de auto zitten om vermoeidheid tijdens lange autoritten te verminderen
 • Plaats een ring in de kofferbak van je auto waar je je boodschappen doet om ze energie te geven en ze vers te houden
 • Plaats een ring onder of rond je waterglas om je water op te laden en te versterken
 • Plaats een ring over je inkomende waterleiding om je water te versterken
 • Draag een ring om je pols om ongemak door overmatig gebruik te voorkomen
 • Plaats een ring over uw hart of een ander gebied waar u een blessure of ongemak ervaart
 • Plaats een ring om de nek van uw huisdier wanneer het ongemak ervaart
 • Plaats een ring om je potplanten om ze te helpen herstellen en groeien
 • Plaats een ring onder uw massagetafel of in de buurt van de stoel die u gebruikt tijdens sessies om het herstelproces te versnellen
 • Gebruik een ring in combinatie met een Acu-Vac-spoel en een feedbacklus door ze beide aan de ring te haken om super gepotentieerd water te creëren

Aanvullende meetinformatie, met betrekking tot Light-Life Tensor Rings, met name:

Sacred Cubit: Het is bekend dat de Sacred Cubit Light-Life Tensor Ring invloed heeft op 3-dimensionale of fysieke omstandigheden. Water dat in een Sacred Cubit Light-Life Tensor Ring is geplaatst, lijkt je lichaam te helpen reinigen van gifstoffen.

Lost Cubit: The Lost Cubit Light-Life Tensor Ring lijkt op een metafysisch niveau te werken, mentale en emotionele problemen te ondersteunen en mensen te bevrijden van langdurige mentale of emotionele uitdagingen.

Empowerment Cubit: De Empowerment Cubit Light-Life Tensor Ring werkt meer op spiritueel niveau en ondersteunt ook mentale helderheid.

The Seed of Life: The Seed of Life is een configuratie van zeven kleine Sacred Cubit Light-Life Tensor Rings in een grotere Lost Cubit Light-Life Tensor Ring. Het lijkt de vibratie op cellulair niveau te verhogen en sneller herstel te ondersteunen. Plaats het overal op uw lichaam waar u ongemak ervaart. Het kan je ook in staat stellen om alles wat positief is in je leven duidelijk te zien. Gebruik het om je bewustzijn te verheffen naar hogere mentale toestanden. De energie van het Zaad des Levens is een zachte innerlijke herinnering om je persoonlijke waarheden te zien, in plaats van je te laten beperken door negatieve oordelen en aangeleerd gedrag.

Acu-Vac-spoelen

De Light-Life Acu-Vac Coil is ontwikkeld vanuit het principe van de Light-Life Tensor Ring. Het is ook een supergeleider, met het verschil dat de eenrichtingsenergiestroom selectief langs de as van de spoel wordt geleid. De schadelijke energie die ongemak in het lichaam (of in een situatie) veroorzaakt, wordt door de spoel getrokken en omgezet in nuttige energie die uw omgeving verbetert wanneer deze de spoel verlaat. Het aanzuig- of zuiguiteinde is het verst van de hiel verwijderd. In zekere zin fungeert de spoel als een stofzuiger voor ongemak en ongunstige energie. Dit is bevestigd met wetenschappelijk onderzoek. Hoe verder de spoel van je lichaam verwijderd is, hoe sterker het effect lijkt te zijn. Nadat je alle ongunstige energie eruit hebt gehaald, wil je de spoel omdraaien en met de kraal naar het gebied wijzen waar je aan hebt gewerkt om het te vullen met lichtenergie. U kunt de Acu-Vac-spoel ook gebruiken voor langeafstandssessies door deze op een foto te richten van de persoon die hulp nodig heeft.

We raden u aan uw intuïtie te gebruiken voor de beste manier om onze Acu-Vac-spoelen te gebruiken. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

 • Om je chakra's in balans te brengen, gebruik je de spoel loodrecht erop
 • Stop de spoel onder je oksel met de kraal naar beneden gericht om ongemak van je schouder te verwijderen
 • Gebruik de spiraal op gebroken botten door over het gebied van de breuk te gaan met het hieluiteinde van de spiraal van het lichaam af gericht
 • Scan je eten met de spoel wanneer je in een restaurant eet om alles eruit te halen of te verbeteren dat misschien niet goed voor je is
 • Richt de spoel met de kraal naar uw thymusklier om uw immuunsysteem te versterken
 • Gebruik de spoel op acupressuurpunten - om op te laden, richt de kraal naar het punt en om te ontladen, richt de kraal weg - houd er rekening mee dat de Acu-Vac-spoel sneller kan werken dan acupunctuurnaalden!
 • Gebruik de spoel op gewond of ziek vee om het herstelproces te versnellen
 • Gebruik de spoel in combinatie met een Feedback Loop door ze beide aan een Light-Life Ring te haken om super gepotentieerd water te creëren

We bieden Acu-Vac-spoelen in vier verschillende maten: Sacred Cubit, Lost Cubit, Empowerment Cubit en de Large Lost Cubit. Hoe groter de spoel, hoe groter het resulterende energieveld. Hoe zwaarder de draad, hoe sterker het energieveld. De kleinere tools zijn net zo effectief als de grotere - het kan alleen langer duren om dezelfde resultaten te produceren.

Aanvullende meetinformatie, met betrekking tot Acu-Vac-spoelen, met name:

Sacred Cubit: De Sacred Cubit Acu-Vac-spoel lijkt ongemak weg te nemen, stress te verlichten, water te versterken bij gebruik met de Light-Life Tensor Ring en de Feedback Loop (hieronder beschreven), chakra's te zuiveren en schadelijke energie te verwijderen.

Lost Cubit: De Lost Cubit Acu-Vac Coil heeft voordelen die vergelijkbaar zijn met die van de Sacred Cubit, waaronder het wegnemen van ongemak, het verlichten van spanning en het verwijderen van negatieve energie - plus het kan helpen bij emotionele en mentale genezing en werkt sneller dan de Sacred Cubit.

Large Lost Cubit: De Large Lost Cubit Acu-Vac Coil heeft voordelen die vergelijkbaar zijn met die van de Lost Cubit, maar vanwege het grotere formaat kunnen de resultaten sneller en groter zijn. Oorspronkelijk was het gemaakt voor dierenartsen en veeboeren voor gebruik bij grote dieren. Het werd echter al snel een favoriet voor gezondheidswerkers omdat de resultaten (vooral voor chronisch ongemak en ontstekingsaandoeningen) veel sneller waren.

Feedbackloops

Het verschil tussen de Acu-Vac-spoel en de feedbackloops is dat de feedbackloops schadelijke energie onttrekt en direct nuttige lichtenergie terugvoert naar het lichaam.

We raden aan om je intuïtie te gebruiken voor de beste manier om onze Feedback Loops te gebruiken. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

 • Plaats de feedbackloops met de opening naar u toe om ongemak uit een gebied te halen
 • Plaats een Feedback Loop in een verticale positie naast je bed om disharmonische energie te doorbreken, het evenwicht te herstellen en te genieten van een goede nachtrust
 • Versnel de genezing van gebroken botten door het regelmatig op en neer te bewegen
 • Om ongemak (d.w.z. migraine) sneller te verwijderen, haak het op een Acu-Vac-spoel om de genezende kracht te vergroten
 • Gebruik de Feedback Loop in combinatie met een Acu-Vac Coil door ze beide op een Light-Life Tensor Ring te haken om super gepotentieerd water te creëren.

We bieden Feedback Loops in vier maten: Sacred Cubit, Lost Cubit Standard, Lost Cubit Large en Empowerment Cubit. Hoe groter het gereedschap, hoe groter het resulterende energieveld. Hoe zwaarder de draad, hoe sterker het energieveld. De kleinere tools zijn net zo effectief als de grotere; het kan alleen langer duren om vergelijkbare effecten te produceren.

Aanvullende meetinformatie, met betrekking tot Feedback Loops, met name:

Sacred Cubit: De Sacred Cubit Feedback Loop lijkt ongemak weg te nemen, de slaap te verbeteren, disharmonische energie te stoppen en pijn te verlichten. Sommige chiropractoren gebruiken het zeer effectief in plaats van lasers met dezelfde resultaten, maar zonder de hoge initiële kosten.

Lost Cubit: The Lost Cubit Feedback Loop lijkt sneller te werken en richt zich meer op emotionele en mentale problemen.

Large Lost Cubit: De Large Lost Cubit Feedback Loop heeft voordelen die vergelijkbaar zijn met die van de Lost Cubit, maar vanwege de grotere omvang kunnen de resultaten sneller en sterker zijn. Oorspronkelijk was het gemaakt voor dierenartsen en veeboeren voor gebruik bij grote dieren. Het werd echter al snel een favoriet voor gezondheidswerkers omdat de resultaten (vooral voor chronisch ongemak en ontstekingsaandoeningen) veel sneller waren.

Energie Harmonizers

De Energy Harmonizer is een actief hulpmiddel dat is ontworpen om energie continu in beweging te houden, waardoor er een groot torusveld omheen wordt geproduceerd. Slim combineerde tensor ringen en een spoel, zo vormen ze een driedimensionale wereldbol die een unieke stroom van energie creëert. Helderzienden zeggen dat ze een coherent holografisch lichtveld uitzenden. Al onze Energy Harmonizers blijken de unieke eigenschap te hebben om een ​​harmonieus veld om zich heen te genereren, luchtvervuiling op te ruimen, plantengroei aan te moedigen en het bewustzijn te verhogen.

We raden aan om je intuïtie te gebruiken voor de beste manier om onze Energy Harmonizers te gebruiken. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

 • Draag een Personal Energy Harmonizer als sieraad of stop hem in je zak om je energieveld te beschermen en een onmiskenbaar effect te hebben op de mensen in je omgeving
 • Plaats een Energy Harmonizer in uw huis of bedrijf om helderheid en harmonie aan te moedigen en de effecten van elektromagnetische velden (EMV's) te helpen verminderen
 • Speel de meegeleverde Environmental Clearing-cd af om uw Energy Harmonizer te activeren (om het vermogen en de straal aanzienlijk te vergroten)
 • Activeer je Environmental Energy Harmonizer om de effecten van chemtrails te verminderen
 • Activeer uw milieu- of agrarische energieharmonizer om tornado's of orkanen af ​​te leiden
 • Gebruik uw Environmental of Agricultural Energy Harmonizer om plantengroei te stimuleren zonder meststoffen
 • Programmeer positieve intenties in de Energy Harmonizer om ze naar het universum te sturen
 • Laad de Energy Harmonizer op door hem af en toe een nacht in de meegeleverde Light-Life Tensor Ring te plaatsen

We hebben verschillende Energy Harmonizers gemaakt, waaronder Personal, Environmental, Agricultural, Matrix en Storm Chaser. Net als bij onze andere producten geldt: hoe groter het gereedschap, hoe groter het resulterende energieveld. Hoe zwaarder de dikte van de draad, hoe sterker het energieveld. De kleinere tools zijn net zo effectief als de grotere, ze hebben gewoon een kleinere invloedsstraal en het kan langer duren om vergelijkbare effecten te produceren.


Persoonlijke Energie Harmonizers

Afhankelijk van de grootte van de Personal Energy Harmonizer kunnen ze een gebied van tussen de 5 en 20 voet rond en door ons lichaam beïnvloeden. Terwijl de Harmonizer-energie door ons heen reist, de meridiaankanalen volgend, zal het zich zachtjes een weg banen door het lichaam van top tot teen. Het lijkt erop dat het persoonlijke bio elektro magnetisch veld van een gebruiker wordt versterkt en verbeterd door de levenskrachtenergie. Alle Personal Energy Harmonizers worden geleverd met een 1/2 Sacred Cubit Light-Life Tensor Ring om deze te zuiveren.

De Sacred Cubit Personal Energy Harmonizer: De Sacred Cubit Personal Harmonizer lijkt meer te werken in op fysiek niveau. Het kan ervoor zorgen dat je je geaard, krachtig en zelfverzekerd voelt. Het lijkt stress te verminderen en je energieveld te beschermen tegen schadelijke invloeden.

De Mini Sacred Cubit Personal Energy Harmonizer is gemaakt voor mensen die het effect van de Sacred Cubit willen, met behulp van een kleinere, gemakkelijker te dragen tool.

The Lost Cubit Personal Energy Harmonizer: The Lost Cubit Personal Energy Harmonizer lijkt meer te werken op het mentale/emotionele niveau, waardoor gerelateerd ongemak verlicht en stressniveaus verminderen. We ontdekten dat het een opbeurende eigenschap heeft en psychologische problemen kan verlichten.

De Mini Lost Cubit Light-Life Personal Energy Harmonizer is gemaakt voor mensen die het effect van de Lost Cubit willen met een kleiner, gemakkelijker te dragen formaat.

De Empowerment Cubit Persoonlijke Energie Harmonizer: De Empowerment Cubit Persoonlijke Energie Harmonizer lijkt te werken op het mentale en ook op het spirituele niveau en verbinding te maken met het hogere bewustzijn.

De Unity Light-Life Personal Energy Harmonizer is een combinatie van de Sacred en Lost Cubits en lijkt intuïtieve vermogens, geduld en bewustzijn te vergroten. Het lijkt een krachtige beschermer van alle Persoonlijke Energie Harmonizers op zowel fysiek als emotioneel niveau. Daarnaast kan het helpen om stress te verminderen en het herstelproces te versnellen. De Mini Unity Personal Energy Harmonizer heeft dezelfde eigenschappen als de standaard maat, echter reikt het bereik niet zo ver. Het is een krachtig hulpmiddel.

De Mini Unity Light-Life Personal Energy Harmonizer is een combinatie van de Sacred en Lost Cubit metingen en lijkt net zo te werken als de standaard maat, maar dan zachter.

De Synergy Light-Life Personal Energy Harmonizer is gemaakt met behulp van alle drie de el-metingen. Naast de kwaliteiten van de andere Personal Energy Harmonizers, bleek het in tests de schadelijke effecten van elektromagnetische velden (EMV's) aanzienlijk te verminderen. Het kan woede-impulsen in jou en die binnen zijn energieveld verminderen.


Environmental Energie Harmonizers

Al onze Environmental Energy Harmonizers lijken schadelijke energie uit de omgeving te halen, deze om te zetten in nuttige energie en deze vervolgens weer af te geven aan de omgeving. Deze hulpmiddelen kunnen de aardse energie in balans brengen en een harmonieuze atmosfeer creëren die alle levensvormen laat bloeien en groeien. De Environmental Energy Harmonizers worden geleverd met een 1/2 Sacred Cubit Light-Life Tensor Ring en een mini Environmental Clearing CD. De Sacred Cubit Light-Life Tensor Ring kan worden gebruikt om eroverheen te plaatsen om het veld te verkleinen tot de grootte van de ring en ook om de Energy Harmonizer op te laden.

De Sacred Cubit Environmental Energy Harmonizer lijkt een energieveld te produceren met een straal van ongeveer 30 meter (en wanneer geactiveerd met een Environmental Clearing CD kan die straal oplopen tot ongeveer 15 mijl of ongeveer 24 km). Het kan de luchtvervuiling aanzienlijk verminderen. Het kan ook in een sessie worden gebruikt om chronische problemen te verlichten.

De Lost Cubit Environmental Energy Harmonizer lijkt een energieveld te produceren met een straal van ongeveer 120 voet (en wanneer geactiveerd met een Environmental Clearing CD kan die straal oplopen tot ongeveer 25 mijl of ongeveer 35 km). Rapporten vertellen dat het de plantengroei stimuleert zonder extra pesticiden te gebruiken. Het is zeer nuttig gebleken bij het verlichten van emotionele en mentale problemen.

De Empowerment Environmental Energy Harmonizer is ons nieuwste item. Het lijkt erop dat de straal veel groter is dan die van de Sacred of Lost Cubit Energy Harmonizers. Ons vroege onderzoek heeft aangetoond dat het een opbeurende kwaliteit heeft, werkend op spiritueel en mentaal niveau. Het kan ook problemen aan de orde stellen die moeten worden opgelost en u de kracht geven om ermee om te gaan.


Agricultural Energie Harmonizers

Onze Agricultural Energy Harmonizers zijn vergelijkbaar met onze Environmental Energy Harmonizers, behalve dat ze een veel groter ringkernveld hebben, wat kan helpen om grotere gebieden te reinigen en in evenwicht te brengen.

Het resultaat: de gewassen zijn weelderig, levendig en voedzaam en de dieren zijn gezond en sterk. Alle Agricultural Energy Harmonizers worden geleverd met een 1/2 Empowerment Cubit 1 bead Light-Life Tensor Ring en een Environmental Clearing CD. De Empowerment Cubit Agricultural Energy Harmonizers kunnen af ​​en toe 's nachts in de Tensor Ring worden geplaatst om deze op te laden.

De Sacred Cubit Agricultural Energy Harmonizers: Deze Energy Harmonizer heeft een actieradius van ongeveer 1,5 mijl die toeneemt tot ongeveer 65 mijl wanneer deze wordt geactiveerd met de Environmental Clearing CD (meegeleverd). Het lijkt een harmonieuze sfeer te creëren waar akkers gedijen en waar vogels en nuttige insecten gedijen.

The Lost Cubit Agricultural Energy Harmonizers: Deze Energy Harmonizer heeft een actieradius van ongeveer 2 mijl die toeneemt tot ongeveer 85 mijl (104 km) wanneer geactiveerd met de Environmental Clearing CD. Het lijkt de bodem te herstellen, watervervuiling op te ruimen en de plantengroei te verhogen. Bovendien brengt het creativiteit, productiviteit en enthousiasme naar boven bij degenen binnen haar energieveld.

De Empowerment Cubit Agricultural Energy Harmonizers: Deze Energy Harmonizer doet alles waartoe de Sacred en Lost Cubit Energy Harmonizers in staat zijn, inclusief het zuiveren van lucht, water en bodem. Zelfs zonder de Environmental Clearing CD lijkt deze harmonizer een breder bereik te hebben dan de Sacred Cubit of de Lost Cubit Energy Harmonizers. Naar schatting is het activeren met de CD een conservatieve schatting van de straal van meer dan 100 mijl (160 km). Ze lijken meer spirituele kwaliteit toe te voegen dan de andere Energy Harmonizers die meer lijken te werken op het fysieke, emotionele en mentale gebied.

De Matrix 44 lijkt het immuunsysteem te versterken, het fysieke, mentale en emotionele niveau te ondersteunen, denkpatronen te verbeteren en de zes zintuigen te intensiveren (zicht, geur, smaak, aanraking, geluid en intuïtie).

Niet alle tools staan op deze website. Heb je meer info nodig over een bepaalde tool, aarzel niet om ons te contacteren.


Stormjager

De Storm Chaser is een Energy Harmonizer die speciaal is ontworpen om het hoofd te bieden aan de toenemende dreiging van zwaar weer op aarde als gevolg van de toenemende snelheid van de opwarming van de aarde. Deze Energy Harmonizer heeft een geschatte actieradius van 400-800 mijl wanneer deze wordt geactiveerd met de Environmental Clearing-cd. (Dit waren de beste schattingen van Slim op het moment dat hij ze onderzocht. Bereik kan variëren vanwege toegenomen elektromagnetische velden en milieuvervuiling.) We hebben het oorspronkelijk ontworpen voor mensen die aan de kust wonen waar orkanen grote schade aanrichten aan het milieu. Het lijkt ervoor te zorgen dat orkanen instorten, waardoor het gevaar en de schade die ze veroorzaken drastisch verminderen. Na het plaatsen van een Storm Chaser in Sarasota, Florida (2005), merkten we dat Florida's Red Tide (een giftige algenbloei) in het gebied afnam. We kunnen alleen maar vermoeden dat de Storm Chaser organische en anorganische chemische verontreinigende stoffen neutraliseert en we zetten ons onderzoek voort om deze resultaten te bevestigen.

Sieraden & Hangers

Elk stuk van onze Light-Life sieraden is uniek en bedoeld om meer energie en rust in je leven te brengen. Sieraden gemaakt in de maat van de heilige el kunnen helpen bij de driedimensionale of fysieke aspecten, terwijl sieraden die zijn gemaakt met de maat van de verloren el kunnen helpen om mentale en emotionele problemen te kalmeren.


Oorbellen: Onze oorbellen zijn er in kleine en grote maten, evenals gouden en zilveren afwerkingen. De ene oorbel is de maat van de heilige el en de andere de verloren el. De feedback die we hebben gekregen is dat ze hoofdpijn helpen verlichten en hebben geholpen met focus en duidelijkheid. Ons nieuwe Amity Earring-ontwerp nestelt een Sacred en een Lost Cubit-ring op elke oorbel, zodat je beide ringen aan beide kanten hebt. Dit vergroot alleen maar de kracht van het tensorveld en ziet er ook nog eens geweldig uit!

Lotus Hangers: Onze Lotus Hangers zijn een kleinere, draagbare versie van de Seed of Life die u dezelfde voordelen biedt. De hanger helpt je innerlijke rust en vrede te creëren.

Piramidehangers: De piramidehanger kan helpen om je energetische matrix die door je hele energieveld loopt, fysiek, mentaal en emotioneel te herschikken en te harmoniseren. Het kan een toename van genezing in het lichaam teweegbrengen, evenals zelfbewustzijn en afstemming van harmonie op alle niveaus. De Pyramidehanger lijkt je te verbinden met de waarheid over wie je bent, je te helpen tijdens je hele leven en spirituele reis. Waar je ook gaat, het lijkt zowel je vibraties als die in de omgeving te verhogen.


Meer Light-Life®-tools

Elektromagnetische veld (EMF) beschermingskits: Onze Light-Life EMF-beschermingskits bevatten verschillende Light-Life TensorRings, die in harmonie samenwerken om u te beschermen tegen de schadelijke effecten van EMF's, vooral als u lange tijd op de computer doorbrengt. Plaats de ringen om de verschillende onderdelen van uw computer. De EMF Protection Kit 2 bevat ook de Sacred Cubit Environmental Energy Harmonizer, verzilverd voor extra bescherming tegen geopatische stress.

Phone Rings: De Phone Rings worden geleverd in een zelfklevend leren zakje dat is ontworpen om aan uw mobiele telefoon of andere draadloze apparaten te bevestigen. Gebruik de ringen om uzelf te beschermen tegen schade die kan optreden als gevolg van blootstelling aan elektromagnetische velden.