GETUIGENISSEN

"Bij fysieke pijn heeft de sacred cubit tensor ring me al veel verlichting gebracht.  Onlangs had ik een drukkende pijn onder mijn knie, alsof er een band gespannen was.  Na een nacht met de tensor ring rond mijn been te hebben geslapen, was de pijn volledig weg.

NAAM

Elisabeth

"De eerste keer dat ik de lotus gebruikte, voelde ik letterlijk een shift in mijn systeem.  Het leek alsof mijn chakra's terug in lijn werden gezet.

NAAM

Elke

"Mijn zoon die regelmatig driftbuien heeft, waarbij hij niet zichzelf is en soms agressief kan zijn, voelt letterlijk de negativiteit uit zich wegtrekken met de Acu-Vac Coil.  Hij is veel zachter geworden en heeft geen aanvallen meer als hij regelmatig de tools van de practitioner set gebruikt.

NAAM

Cindy

"De droogte in de lente van 2020 bleef maar duren.  Ik herinnerde me de Light-Life Tools van Slim en kocht een harmonizer.  Ze hadden opnieuw 14 dagen hittegolf voorspeld.  De eerste wolken begonnen te verschijnen na een paar dagen, 10 dagen later regende het voluit.  De natuur en heel veel mensen haalden opgelucht adem.  Ook leek er veel spanning uit de lucht op te lossen."

NAAM

Anoniem