Neutraliseert straling en brengt harmonie 511

Met de vergulde Sacred Cubit Environmental Energy Harmonizer 24 kt. kan je schadelijke aarde-energieën en straling elimineren en er kan een harmonieuze omgeving worden gecreëerd.

De Sacred Cubit Energy Environmental Harmonizer, inclusief Environmental Clearing CD en een 1/2 Sacred Cubit Light-Life Ring met 1 bal.
Planten, vogels, vlinders en wormen, alle levensvormen in het algemeen gedijen in zijn heilzame energieveld.
Zoals eerder vermeld, is de Harmonizer een "actief" hulpmiddel, omdat de subtiele energie constant in beweging is in zijn grote lichtveld. De velddiameter van de Sacred Cubit Environmental Energy Harmonizer wordt versterkt door de audiofrequenties op de meegeleverde Environmental Clearing-cd. Alle harmonizers zijn gemaakt van koper en vervolgens gecoat met afwisselend acht lagen zilver en 24 kt goud. De eerste laag is zilver, de laatste 24 kt goud; of afwisselend bedekt met negen lagen zilver en 24 kt goud; de eerste en laatste laag zijn van zilver.
Hier is een getuigenis van een klant: "Een collega heeft de harmonizer samen met de audiofrequenties opgezet in Provincetown, in de buurt van Cape Cod. Ze werkte ook met de ringen. Zoals ze later meldde, had ze toen de beste walvissen en dolfijnen. Kijken was ervaren, het water was helderder, het zeewier overvloediger en er was een grotere verscheidenheid aan vissen dan de lokale vissers ooit hadden gezien.
Productcode: 511


495,00 €