Activeert je oorspronkelijke Blauwdruk 627_G

Zet je intentie in deze hanger! Onze Lost Cubit Lotus Hanger - ¼ Cubit, 24K verguld is ontstaan ​​omdat er een manier moest zijn om het Seed of Life energie uit te dragen.  Hij verbindt je DNA met zijn oorspronkelijke blauwdruk.  Deze hanger is ideaal indien je al een niveau van onvoorwaardelijke liefde bereikt hebt, anders start je best met de sacred cubit.

Productcode : 627_G

Hij versterkt en je activeert je oude DNA strengen, die lange tijd zijn stilgelegd.  De Lost Cubit-tools worden gebruikt voor het omgaan met mentale / emotionele zielsproblemen en deze hanger is om deze reden een favoriet.

De ¼ Cubit Lotus Hangers hebben een vaste kralenring die je op twee manieren kunt dragen.
Als je de energie van de hanger voor jezelf wilt houden nadat je een intentie hebt ingesteld, draag hem dan zodat de ring aan de buitenkant zit. Als je de energie naar buiten wilt laten uitstralen, zorg er dan voor dat de vaste kraalring tegen je lichaam ligt.

Deze Lost Cubit Lotus-hanger - 1/4 Cubit, 24K verguld meet ongeveer 2 "breed en wordt geleverd op een verstelbaar satijnen koord. Om de energie af en toe te zuiveren, beweeg je je open hand erover van noord naar zuid en dan van oost naar west. Beweeg uw hand niet in een cirkelvormige beweging, omdat dit de energie kan verstoren. We hebben informatie dat deze hanger kan:

360,00 €