Neusmasker verguld infecties luchtwegen 601-2

Neusmasker Light-Life (R), koper, verzilverd / 24K verguld, buitenzijde 24K verguld lengte 15cm.

Positieve ervaringen zijn gemeld bij verkoudheden, luchtwegproblemen, virale infecties aan de luchtwegen, longproblemen, ademhalingsmoeilijkheden.

Eigen ervaring : bij een griep met een zware verkoudheid, zakte de slijmen niet tot op de longen en verliep het herstel proces veel sneller. Een verstopte neus, gaat snel weer open na het dragen van het masker. Pijnlijke longen en infectie op de longen, losten op in zeer korte tijd.

Het idee voor het neusmasker kwam uit een profetische droom van een heer uit Salt Lake City. In zijn apocalyptische beeld droegen de overlevenden wat we nu het neusmasker noemen.

Zoals bij alle andere tools, werd ook rekening gehouden met de principes van de kwantumfysica en heilige geometrie bij de ontwikkeling van dit masker. Volgens goede bron is koper, samen met ijzer, calcium en zink, een zeer belangrijk sporenelement voor het lichaam. Samen met ijzer speelt het een belangrijke rol bij de vorming van rode bloedcellen. Het is ook een belangrijk onderdeel van enzymen en relevant voor de ademhaling. In kleine hoeveelheden is koper enorm belangrijk voor de gezondheid. Een van de goede eigenschappen van koper is dat het een antibacteriële en remmende werking heeft op de groei van bacteriën en ziektekiemen.

Sommige mensen meldden dat wanneer ze door het neusmasker ademden, ze het gevoel hadden dat ze koele zeelucht inademden.

Productcode : 601-2

63,00 €