Krachtig energieveld, helers en dieren 410

Elimineert belastende energie of zendt krachtige harmoniserende energie uit, afhankelijk van hoe u het vasthoudt.  Krachtiger dan de kleine acu-vac coils. Ideaal voor therapeuten en helers. Helpt sterk voor het welzijn met paarden en andere grote dieren?

Onze Large Lost Cubit Heavy Acu-Vac Coil, 24K verguld, meet ongeveer 22,86 cm H x 7,62 cm W en is gemaakt met een zwaardere koperdraad die een sterker energieveld produceert. Onze feedback is dat het snel werkt bij sessies op de tafel.

De Large Lost Cubit Heavy Acu-Vac Coil, 24-karaats verguld, is gemaakt als op vraag van dierenartsen voor gebruik bij grote dieren, maar de ook gezondheidswerkers vonden de werking van deze coil enorm krachtig en zeer effectief.

Het biedt een aanzienlijk dichter tensorveld, waardoor de werkingskracht sterk toeneemt..
Als je je een zaklantaarnstraal aan een muur voorstelt, hoe dichter je bent, hoe kleiner de straal. Als u zich van de muur verwijdert, beslaat de balk een groter gebied.

Houd hier rekening mee terwijl u de Coil gebruikt, zodat u kunt zien waar deze voor paarden of andere grotere dieren nodig is.
Therapeuten en gezondheidswerkers hebben het gevoel dat deze coil sneller werkt, waardoor de sessietijden worden verkort.

Productcode: 410

Aantal

347,00 €