Fysieke en energetisch welzijn 400

Trekt schadelijke energie uit het lichaam en energieveld en geeft positieve energie, afhankelijk van hoe u deze vasthoudt.

Maakt water krachtig, wanneer het 24 uur in combinatie wordt gebruikt met een Acu-Vac-spoel en een feedbacklus die aan een tensorring is gehaakt

Deze acu-vac- spoel helpt ook het beste bij fysieke problemen.

De Sacred Cubit Acu-Vac-spoel, 24-karaats verguld, draad aan de binnenkant is gemaakt om vooral op het fysieke niveau te werken. Slim beschreef ze als werkend als een stofzuiger! Er wordt gezegd dat ze schadelijke energie aan het ene uiteinde van de spoel naar buiten trekken en nuttige energie vanaf het andere uiteinde projecteren.

Om de spoel te gebruiken, plaatst u het uiteinde met de kraal het verst van het lichaam verwijderd nabij het punt van ongemak. Draai de spoel een paar minuten rond het gebied. Zodra je een verschuiving voelt, trek je de spoel een tijdje in en uit het lichaam, ongeveer 10 tot 20 centimeter. Hoe verder je terug weggaat terwijl je de Coil richt, hoe krachtiger de trekkracht. Draai vervolgens de spoel rond zodat de bal nu ongeveer 1 minuut richting het lichaam is.

Onze getuigenissen van de opluchting en verlichting die dit geeft, zijn behoorlijk diepgaand.


Productcode: 400


167,00 €