Brengt balans in je emoties en denken 514LC

De Lost Cubit Energie Environmental Harmonizer, verzilverd, is bijzonder geschikt voor emotionele en mentale problemen, gelijktijdig neutraliseert hij schadelijke straling.

Deze harmonizer, koper, verzilverd / 24-karaats verguld afwisselend (totaal 9 lagen), buitenkant zilver incl. een 1/2 Sacred Cubit Light-Life Ring met 1 bal en Environmental Clearing CD.

Alle verzilverde harmonizers lijken vooral te helpen bij alles wat onzichtbaar is, bijv. elektromagnetische velden, het Hartmann-raster (Heilige El verzilverd). Ook bij emotionele en mentale problemen is gebleken dat de Milieu- of Agrarische Energie Harmoniser het beste werkt in de Lost Cubit-maat.

Een vriendin die in een flatgebouw in München woonde, vertelde over een buurvrouw die vaak en zo heftig ruzie had met haar zoon. De ruzies waren zo luid dat mijn vriendin het in haar appartement kon horen. Ze speelde al met het idee om op zoek te gaan naar iets nieuws. Toen ze me erover vertelde, stelde ik voor om een ​​verzilverde Lost Cubit Energie milieu harmonizer te proberen. Ze was een beetje sceptisch, maar ze bleek bereid alles te proberen.  De rust keerde snel weer bij de buren.

Productcode: 514LC

657,00 €